• (0424) 237 89 75
  • Merkez, Elazığ

Haber Detayı

KAMUOYUNA DUYURU!


Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu üyeleri, Koronovirüs önlemleri kapsamında alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs, Elazığ amatöründe de tedbirler alınmasına neden oldu. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, kulüplerle yapılan istişarelerin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kameralar karşısına geçerek alınan tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.
Radikal kararlar aldıklarına dikkat çeken Gür, “Bölgesel Amatör Lig ve Elazığ Amatör Küme maçlarımızın seyircisiz oynanmasını kararlaştırdık. İl Spor Güvenlik Kurulu’nda görüşüldü ve Vali yardımcımız Erkan Kaçmaz’ın onayıyla yürürlüğe girdi. Her kulüpten 15 kişi ve maç kadrosuna giremeyen 5’er futbolcu imzalı kağıtla birlikte tribünlerde olabilecek. Bu virüse karşı çok ciddi önlemler alacağız. U19 futbol ligimizi tamamlamıştık. U17, U16, U15, U14 ve U13 liglerimizi de bu sezon için iptal ediyoruz. İnşallah bugünleri el birliğiyle atlatacağız. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’le de görüştük. Tüm spor tesislerimizde dezenfekte çalışmaları yapacağız” dedi.

Tüm kulüplerin alınan kararlara riayet etmelerini rica eden TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç ise, kurallara uymayan takımlar hakkında işlem yapacaklarını söyledi.



kamuoyuna duyuru