• (0424) 237 89 75
  • Merkez, Elazığ

Haber Detayı

2019 - 2020 FUTBOL SEZONU 1. AMATÖR KÜME LİGİ TÖRENLE BAŞLADI..


Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde yeni sezon heyecanı başladı. Pazar günü Yolspor Tesisleri’nde oynanan ve sezonun ilk maçı olan Hicret Gençlikspor – Yolspor maçı öncesi Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açılış programı tertip edildi.
Kesilen kurban ve okunan dualarla sezonun tüm spor camiası adına kazasız, belasız geçmesi temenni edilirken, maç öncesi iki takım kaptanları ve hakemlere Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri tarafından takdim edildi.

GÜR: “AMATÖRDE KALİTEYİ YAKALADIK”
Açılış töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “2019-2020 Sezonu ilimize, ülkemize hayırlı olsun. Programımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 1. Amatör Küme 14 takımdan oluştu, tek grupta müsabakalar yapılacak. Bugün de bir kurban kestik, kaza belaya karşı. Gerçekten amatörde son zamanlarda kaliteyi yakalamış durumdayız. Sporcu anlamında Elazığ’ın ne kadar farklı olduğunu futbolcu kardeşlerimiz gösterdiler. İnşallah hak eden takımımız şampiyon olur. Şampiyon olan takımımız BAL’daki takımlarımızın puantajına göre baraj maçı oynayacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç, “2019-2020 Sezonu hayırlı olsun. Kazasız belasız bir sezon geçer inşallah. Hayırlı olsun diyorum bütün kulüplerimize” ifadelerini kullandı.




2019 2020 futbol sezonu 1 amator kume ligi torenle basladi